Author Topic: start localServer  (Read 306 times)

DioAlias

  • Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 60
  • -Receive: 1
  • Posts: 62
    • View Profile
start localServer
« on: January 07, 2018, 03:10:55 AM »
when I try to start local server by this:

  1. int udpPort = Random.Range(10000, 40000);
  2. if (TNServerInstance.Start(udpPort-1, udpPort, null, TNServerInstance.Type.Udp, Tools.ResolveEndPoint(RemoteLobbyServerIPEP)))
  3. {
  4.     TNManager.Connect();
  5. }

I receive thats error in concole:

Quote
UPnP: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
UnityEngine.Debug:LogError(Object)
TNet.UPnP:ThreadDiscover(Object) (at Assets/TNet/Common/TNUPnP.cs:193)

and

Quote
UPnP Gateway: Not found
UnityEngine.Debug:Log(Object)
TNet.Tools:Print(String, Boolean) (at Assets/TNet/Common/TNTools.cs:1044)
TNet.UPnP:ThreadDiscover(Object) (at Assets/TNet/Common/TNUPnP.cs:201)

does anyone know what this means?
« Last Edit: January 07, 2018, 03:24:58 AM by Elmo »

cmifwdll

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 149
  • Posts: 285
  • TNet Alchemist
    • View Profile
Re: start localServer
« Reply #1 on: January 07, 2018, 09:07:34 AM »
Guessing it's throwing at GetControlURL as that's the only place that attempts to make a connection.

Dunno why it's happening. Quick google shows it's either a malformed URL or something with your proxy settings? Dunno how mono handles web requests and proxies though.
Try setting a breakpoint on GetControlURL and see what the url argument is. If it's not a valid URL you'll want to set a bp on ParseResponse and figure out why it's not able to parse out a correct URL.