Author Topic: connected ... timed out ... disconnected  (Read 2535 times)

ricky

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 0
  • Posts: 15
    • View Profile
connected ... timed out ... disconnected
« on: September 24, 2014, 06:13:57 PM »
Greetings;

Following the making a game from scratch video tutorial, i'm stuck on a certain part.  server starts fine.  I have the 3 scenes with all required components.  Join, game & disconnected.

If I run from within the unity editor, the client appears as this on the server: (happens with remote server and local server)

23.xxx.xxx.xxx has connected
23.xxx.xxx.xxx has timed out
23.xxx.xxx.xxx has disconnected

There is no error or debug info in the client editor log about it... the editor simply stalls for a moment and loads the game scene for a split second, then drops to disconnected scene.

if I Build the client and connect... the client connects just as intended, this error is only happening in the editor with no apparent reasons that I can debug easily.

I've tried the following:
-Made sure that .NET subset is NOT selected.
-Various port # configs
-Restarting computer
-Disabling all network adapters not in use
-Run in Background is checked



MCoburn

  • Jr. Member
  • **
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 7
  • Posts: 69
    • View Profile
Re: connected ... timed out ... disconnected
« Reply #1 on: September 24, 2014, 07:11:08 PM »
Sounds like the issue I'm having in my thread. Although you say when you build the client, it works. It seems there might be something in the editor that is nerfing TNet. Although in my experience, 1.9.9 does initialize with [TNET]... stuff in the console.

Although on the client build, it does the same connect, disconnect, etc.

ArenMook

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 337
  • -Receive: 1171
  • Posts: 22,128
  • Toronto, Canada
    • View Profile
Re: connected ... timed out ... disconnected
« Reply #2 on: September 25, 2014, 07:57:11 PM »
Well, timing out only happens for one reason -- the client stopped sending packets. How did you connect? What code did you use?

ricky

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 1
  • -Receive: 0
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: connected ... timed out ... disconnected
« Reply #3 on: September 25, 2014, 08:31:37 PM »
I'm not using any code yet, i'm following the video tutorial step by step, up to the point of just simply connecting using the TNAutoJoin component.  I have since uninstalled all instances of unity and reinstalled it, even the new version today.  Still the same problem.

ArenMook

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 337
  • -Receive: 1171
  • Posts: 22,128
  • Toronto, Canada
    • View Profile
Re: connected ... timed out ... disconnected
« Reply #4 on: September 27, 2014, 07:36:09 PM »
Do TNet's examples work as expected?

P.S. Also see this: http://www.tasharen.com/forum/index.php?topic=11244.0